Wie zijn wij?

Wij zijn Joris en Carola van Dijk.

In 2020 kregen wij de mogelijkheid om onze huidige woning te kopen van de gemeente Utrecht. De woning was dringend aan renovatie toe, na 10 jaar leegstand en anti kraak was er veel achterstallig onderhoud. Met hulp van aantal vakmensen, hebben we de volledige verbouwing helemaal zelf gedaan. Joris is ontzettend handig en heeft met veel liefde en energie elke dag aan de verbouwing gewerkt. Het hele dak hebben we van binnen uit geïsoleerd, de vloeren hebben open gelegen en zijn vervangen, alle 26 kozijnen zijn vervangen. Eigenlijk zijn alleen de muren blijven staan. De los staande grote garage hebben we helemaal verbouwd tot bed en breakfast met behoud van de oude details zoals de authentieke balken.

Na ruim 1,5 jaar verbouwen opent B&B Het Dijkje in juni 2022 haar deuren. Wij hebben er heel veel zin in om mensen op deze unieke plek te mogen ontvangen.

Carola heeft 25 jaar als stewardess bij KLM gevlogen en voelt zich heerlijk in de rol van gastvrouw. Daarnaast vindt ze het erg leuk om van alles te organiseren en geeft ze yogales in de naast gelegen vergader- workshop ruimte van het Dijkje.

Joris houdt van tuinieren en klussen.

Wij heten u graag welkom in Het Dijkje
Met vriendelijk groet,

wie-zijn-wij